انواع مختلفی از بوستر پمپ های آتش نشانی وجود دارد که هر کدام برای کاربردهای خاص و شرایط تامین آب طراحی شده اند. پمپ های آتش نشانی افقی ، پمپ های آتش نشانی عمودی ، پمپ های آتش نشانی ، بوستر پمپ های آتش نشانی چند مرحله ای ، بوستر پمپ آتش نشانی دور متغیر و دور ثابت و....
RSS وبلاگ
بوستر (Booster) به معنی «تقویت کننده» است. پس بوستر پمپ به معنی پمپ تقویت کننده خواهد بود. بوستر پمپ آتش نشانی (Fire Booster Pump) نوعی پمپ تقویت کننده فشار آب است که به طور خاص برای افزایش فشار آب در سیستم های حفاظت از آتش فعال از قبیل سیستم اطفا حریق آبی مثل اسپرینکلر طراحی شده است.
با توجه به خطر آتش سوزی و احتمال وقوع آن ، یکی از خطرات مهم و قابل ذکر و البته قابل پیشگیری ، تنفس دود می باشد. سیستم های کنترل و تخلیه دود با عنوان سیستم های اگزاست فن می بایست بصورت کامل توسط شرکتهای مورد تایید طراحی و تهیه و اجرا گردد. نزدیک به 75% مرگ و میر در حوادث آتش سوزی تنفس دود است.
کابل ضد حریق کابلی است که در هنگام آتش سوزی تا مدتی مشخص به کار خود ادامه دهد و اطلاعات را منتقل کند . کابل ضد حریق اغلب بعنوان کابل یکپارچگی مدار شناخته میشود و درجه آتش سوزی 2 ساعته دارد و عملکرد آن در حین حریق متوقف نشده و سیستم های اعلام حریق و اطفاء حریق برای مدتی معین دچار اختلال نمیشوند .
اگزاست فن پارکینگ یکی از کاربردی ترین سیستم های تهویه ای است که تا به حال معرفی شده است. اگزاست فن پارکینگ می تواند علاوه بر تهویه هوا و ایجاد فضای مناسب برای عبور و مرور، خطرات را نیز از ساختمان ها دور کنند و در صورت ایجاد خطر نیز اولین خط مبارزه و پیشگیری باشند.
طبق قوانین ساختمانسازی، نصب سنسورهای هشداردهنده دود در ساختمانهای دارای بیش از ۵ طبقه الزامی است. اما با توجه به پایین بودن قیمت این سنسورها، نصب آنها در همه منازل مفید و کاربردی به نظر میرسد. در صورت تعبیه این سنسورها، میتوانید قبل از آتشسوزی خانهها هنگام بروز اولین علایم حریق نظیر دود، سریعا متوجه خطر شده و ریسک گسترش آتشسوزی و خسارتها را کاهش دهید. از آنجا که مراقبت مداوم و دورهای از وسایل منزل، مخصوصا این سنسورها ضرورت دارد، کارشناسان ایمن اول تست و بررسی ماهانه عملکرد دستگاه و باتری آن را توصیه میکنند که بتوان عمر سنسورها یا دتکتورها را بالا برد و از صحت کاربریشان هنگام بروز خطر حریق منازل مسکونی اطمینان حاصل کرد
مزایا شارژ کپسول آتش نشاني در محل : اطمینان کارفرمایان محترم در خصوص تخلیه و شارژ مجدد کپسول ها عدم خروج کپسول ها از مجموعه و خالی کردن مجموعه از کپسول آتش نشانی عدم استفاده از پودرهای نامناسب و بازیافتی سرعت عملکرد بالا
نصب صاعقه گیر الکترونیکی جهت حفاظت از سیستمها و افراد در برابر صاعقه و ایجاد مسیری مطمئن جهت انتقال جریان عظیم صاعقه به زمین می باشد ، در این سیستمها رادهای هوائی وظیفه جذب صاعقه و هادیهای نزولی وظیفه انتقال جریان را به شبکه ارتینگ به عهده دارند. سیستم صاعقه گیری که به درستی طراحی و نصب شده باشد امنیت جانی افراد و ایمنی تجهیزات را بدنبال خواهد داشت.
سیستم اعلام حریق با توجه به مشخصات پروژه به دو روش طراحی می گردد سیستم اعلام حریق متعارف ( سیستم اعلام حریق کانونشنال ) سیستم اعلام حریق آدرس پذیر ( سیستم اعلام حریق آدرس پذیر )
با توجه به نیاز سالیانه شارژ کپسول های آتش نشانی و اهمیت آماده به کار بودن کپسولهای اطفا حریق در زمان وقوع حادثه و با توجه به اینکه ساختمانها و اماکن ، احساس خوشایندی نسبت به تحویل کپسول های آتش نشانی به کارگاهها جهت شارژ ندارند لذا شرکت مهندسین مشاور پایابنیان صنعت ، سیستمی را طراحی و داخل خودرو راه اندازی نموده است که امکان شارژ مکانیزه کپسولهای آتش نشانی در محل پروژه وجود دارد.